Online

Onze kerkdiensten zijn online te beluisteren. Hieronder vindt u snelle links naar de live-uitzending en de meest recente kerkdiensten. Meestal wordt de ochtenddienst in de Woudtse kerk gehouden en de middagdienst in De Rijstuin. De diensten zijn ook op Kerkomroep.nl te beluisteren.

Kerktelefoon

De kerktelefoon is bedoeld voor iedereen die graag de plaatselijke kerkdiensten wil volgen, maar niet in staat is om de kerk te bezoeken. Wanneer u zich aanmeldt, dan wordt bij u thuis een luisterkastje geplaatst en aangesloten op de telefoonlijn. Met een eenvoudige bediening kunt u alle diensten die gehouden worden in de Woudtse kerk rechtstreeks thuis beluisteren. Voor het gebruik van de kerktelefoon vraagt de diaconie zo mogelijk een bijdrage van € 10,- per maand. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met diaken Wim Steenks, via 015-2120542 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Wanneer u de orde van dienst waarvan soms gebruik wordt gemaakt voortaan thuis (per e-mail) wilt ontvangen, kunt u dit doorgeven aan Mariëtte Harteveld, via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .