Titel:
Woudtse kerk - Schipluiden
Categorie:

Omschrijving

Het is in onze gemeente een goede gewoonte om op de laatste zondag van het kerkelijk jaar de personen te gedenken die ons in het afgelopen kerkelijk jaar door de dood zijn ontvallen. Wij gedenken allen die tot onze gemeente hebben behoord of zich met onze gemeente verbonden voelden. Ook gedenken wij personen van wie gemeenteleden het op prijs stellen dat hun namen worden genoemd.

Tijdens de dienst worden de namen van onze overleden dierbaren genoemd. Na het noemen van iedere naam wordt aan de Paaskaars - het symbool van de aanwezigheid van de verrezen Christus - een kleine kaars aangestoken. Het licht van deze kaarsen mogen we zien als een symbool van het Licht van de verrezen Christus en de opstanding die wij verwachten. De kerkenraad geeft aan gemeenteleden die het op prijs stellen gelegenheid namen te noemen van overleden familie, vrienden of verbondenen om deze personen in de dienst van gedachtenis der gestorvenen te gedenken.

Kindernevendienst tijdens de gedachtenisdienst

Op zondag 26 november zullen tijdens de ochtenddienst diegenen herdacht worden die in het afgelopen kerkelijk jaar overleden zijn. Als leiding van de kindernevendienst gaan we er vanuit dat de kinderen op tijd terug zijn in de dienst om hierbij te zijn. Wanneer u het niet passend vindt dat uw kinderen hierbij aanwezig zijn, dan kunt u contact opnemen met Marjoleine Bos, 015-2133980 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . We zullen dan in overleg geschikte opvang organiseren.

Woudtse kerkKaart
Locatie: