Titel:
Waar:
De Rijstuin - Den Hoorn
Categorie:

Aan deze dienst zal het Woudtse kerkkoor medewerking verlenen.

Collecte Diaconie: Voedselbank Delft

In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen de armsten door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Zij werken samen met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Zo zorgen ze er samen voor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast. Bij de Voedselbank werken uitsluitend vrijwilligers. Veel sponsoren steunen het goede doel gratis met raad en daad. Maar desondanks hebben ze veel kosten onder andere voor busjes om eten in te vervoeren, voor benzine en diesel, voor gebouwen waarin ze het voedsel opslaan en uitdelen.

Gemeenteavond

Na afloop van deze dienst is er een gemeenteavond. Onderwerpen die hierbij aan de orde komen, zijn onder andere de financiƫle situatie van onze gemeente, invulling van 'bijzondere' avonddiensten en het werk van de beroepingscommissie. Vanzelfsprekend is er ook voldoende gelegenheid om zaken die u bezighouden ter sprake te brengen. Gemeente zijn, doen we samen! We hopen u dan ook te ontmoeten op de gemeenteavond.

De RijstuinKaart
Locatie: