Contact

Protestantse Gemeente 't Woudt - Den Hoorn

Postadres: Woudseweg 26, 2635 CC Den Hoorn
E-mailadres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Predikant: vacant
Scriba: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Organist: dhr. A.A. Moerman, 015-3809653, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
College van kerkrentmeesters: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  
College van diakenen: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Locatie Woudtse kerk

't Woudt 25, 2636 HD Schipluiden (NB de kerk staat in 't Woudt)
Koster en reserveringen: dhr. L. Steenks, 06-21676343, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , 't Woudt 23, 2636 HD Schipluiden

Locatie De Rijstuin

Woudseweg 26, 2635 CC Den Hoorn, 015-2615050
Beheerder en reserveringen: dhr. W. Steenks, 015-2120542 / 06-81645131, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Van mei tot half september is de Woudtse kerk op zaterdag tussen 13.00 en 16.00 uur open voor bezichtiging. Er zijn vrijwilligers die u graag rondleiden in de kerk.
Bij trouw- en rouwdiensten is de kerk niet open voor publiek. Bij zomeravondconcerten kan de kerk eerder dicht gaan vanwege de voorbereidingen van de musici. Houd de actuele openingstijden hieronder in de gaten.

2018 Tijden Bijzonderheden
- - -

De Woudtse kerk is ook op afspraak te bezichtigen. Om een afspraak te maken, kunt u contact opnemen met de heer IJs van Woerden: 015-2622988.

 

Woudtse kerk

Trouwen op een romantische plek middenin de polder? De kerk van 't Woudt is te huur voor de kerkelijke inzegening van uw huwelijk. Standaard wordt een organist voor u verzorgd. Het regelen van een voorganger en eventuele ambtsdragers wordt aan uzelf overgelaten. Voor een sfeerimpressie kunt u foto's van een trouwdienst bekijken.

Verhuur voor andere doeleinden is bespreekbaar. Bekijk het interieur van de Woudtse kerk.

Tarieven:
maandag t/m vrijdag € 400 *
zaterdag € 600 *

* In de winter is een stooktoeslag van 10% van toepassing.
De huur is gebaseerd op ongeveer 2 uur, inclusief openstelling 30 minuten voor en na de dienst.

Voor informatie kunt u contact opnemen met de koster:
Dhr. L. Steenks, 06-21676343 (ma t/m vr na 19.00u), Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , 't Woudt 23, 2636 HD Schipluiden

De Rijstuin

Ook De Rijstuin in Den Hoorn is te huur. Bijvoorbeeld voor een verjaardagsfeest, familiefeest of condoleancebezoek.

Tarief:
per dagdeel € 125

Voor informatie kunt u contact opnemen met de beheerder:
Dhr. W. Steenks, 015-2120542, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

De Protestantse gemeente 't Woudt - Den Hoorn is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat uw gift aan de Woudtse kerk aftrekbaar is voor de belasting. Het RSIN-nummer dat u hierbij opgeeft is:

002549815 bij een gift aan de kerk of
824136421 bij een gift aan de diaconie.

Als ANBI is onze gemeente transparant over bestuur, beloning, doel en beleidsplan, jaarrekening en jaarverslag.
U kunt hierover lezen op de ANBI-pagina van de Woudtse Kerk.

U kunt uw gift zelf overmaken op onderstaande bankrekeningen of gebruik maken van onze betaalsite (iDEAL).

College van kerkrentmeesters

NL66 RABO 0358 2021 16

voor instandhouding van onze kerkdiensten en gebouwen

College van diakenen

NL47 RABO 0358 2022 64

voor hulp aan zwakken, kwetsbaren en hulpbehoevenden dichtbij en ver weg

Betaalsite

Giften voor de solidariteitskas, eindejaarscollecte en Actie Kerkbalans kunt u op onze veilige betaalsite via iDEAL overmaken. Voor de Actie Kerkbalans kunt u ook digitaal uw toezegging doen. Meer hierover vindt u in de brief bij de Actie Kerkbalans.

Daarnaast kunt u via de betaalsite collectemunten bestellen. Na betaling via iDeal ontvangt u een digitale factuur. Vervolgens kunt u een afspraak maken om de munten af te halen.

Voordat u een bijdrage of bestelling van collectemunten kunt doen, dient u eenmalig een account aan te maken via de betaalsite. Hiervoor navigeert u naar "Mijn account". Vervolgens heeft u uw registratienummer nodig, dat u vindt op de toezeggingsbrief van de Actie Kerkbalans of kunt opvragen via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , met vermelding van uw naam en adres.

Incidentele giften kunt u overmaken zonder account.

Naar de betaalsite

 

Wilt u lid worden van onze kerk of heeft u vragen over het lidmaatschap, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 
Meer artikelen...