In iedere dienst vinden twee collecten plaats. Meestal is de eerste bestemd voor het werk van de Diaconie (de ander) en de tweede voor het werk van het College van kerkrentmeesters (de kerk).

Collectemunten

Door de aanschaf van collectemunten bespaart u zich de moeite een verzameling gepast collectegeld aan te leggen en wordt uw collectegift fiscaal aftrekbaar. Er zijn collectemunten ter waarde van € 0,50, € 1,00, € 2,50 en € 5,00.
Collectemunten kunnen worden aangevraagd via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . U geeft op: het totaalbedrag dat u aan collectemunten wilt ontvangen en de waarde(n) van de gewenste munten. Vervolgens maakt u het totaalbedrag over naar de bankrekening van het College van Kerkrentmeesters: NL66 RABO 0358 2021 16. Als de betaling binnen is, kunt u de collectemunten inclusief factuur op afspraak afhalen.
De munten zijn alleen geldig in de Protestantse Gemeente 't Woudt - Den Hoorn. De afschrijving op uw bankafschrift is het bewijs dat u een gift hebt gedaan, waarmee deze onder de fiscale voorwaarden aftrekbaar is bij uw belastingopgave.

Streekverband De Tien

Regelmatig wordt gecollecteerd voor de projecten die door Streekverband De Tien worden ondersteund. In ieder geval de avondmaalscollecten en de zendingsbussen bij de uitgang zijn hiervoor bestemd.